Bemutatkozás

Üdvözöllek az oldalon!

Varga- Szömös Bence vagyok, ceremóniamester. Valószínűleg nem véletlen tévedtél erre a honlapra, hanem mert még csak most volt a lánykérés, de már elkezdted a legjobb szolgáltatókat keresni, hogy biztos kezekben legyen életed nagy napja. Ceremóniamesterként célom, hogy ne csak Te és a Párod, hanem mindenki jól érezze magát az esküvőtökön és fantasztikus élményekkel gazdagodjon.

Bár nekem több információra lesz szükségem ahhoz, hogy személyre szabottan megtervezzem és levezessem az esküvőd, fontosnak tartom, hogy Magamról is írjak pár sort.

Körülbelül 1 éve kezdett el foglalkoztatni a szakma és most kezdőként, tele ötlettel, kreativitással, jó problémamegoldó képességgel és teljes elszántsággal indulok el benne. Ám nem a sötétben tapogatózva és bizonytalanul vágtam bele, hanem egy mentor mellé szegődtem, aki tapasztalt szakember lévén sok-sok tanáccsal lát el és mellette beleláthatok az egész folyamatba.
Emellett 2019 novemberében elvégeztem egy ceremóniamester képzést, amivel tovább bővítettem a tudásom és biztosítom, hogy kiváló szakember váljon belőlem.

Igény esetén forgatókönyv-mintát is készítek és az ötletektől kezdve a szervezésen át az esküvő végéig állok rendelkezésetekre.

Érdeklődj bátran a Kapcsolatok menüpontban található elérhetőségeim bármelyikén!